Cum sa iti construiesti o cariera de succes, indiferent de nivelul la care esti.

(0 recenzie)
150 lei
cum construiesti-min

Florentina Gionea este Life Coach Spiritual și coautoarea cărții Nutriția Energetică a Omului Modern. Misiunea ei este să ajute sufletele să aplice energia divină în viața de zi cu zi pentru a obține abundență, relații împlinite, vindecare sau evoluție spirituală.

În ultimii 10 ani și-a dezvoltat capacitățile spirituale și clarvederea. Aceste capacități le folosește în ajutorul oamenilor deschiși spre spiritualitate. Poate citi informații din trecut, prezent sau viitor și poate comunica cu sufletele persoanelor plecate dincolo. De asemenea, lucrează cu tehnici avansate de materializare. Nu a avut dintotdeauna aceste capacități, le-a dezvoltat în cele peste 15.000 de ore de practică spirituală și inițierea în peste 30 de terapii holistice. Acum misiunea ei este să îi îndrume și pe cei care caută evoluția spirituală să-și dezvolte capacitățile. Astfel a creat Comunitatea Oamenilor Spirituali și Abundenți. O comunitate care îmbină energia spirituală cu cea materială. Crede cu tărie că toți oamenii spirituali merită să fie și bogați, pentru că astfel contribuie la o lume mai bună. Aici poți vedea mai multe detalii despre comunitate – https://bit.ly/3iteQPr

De-a lungul anilor a dezvoltat mai multe programe și cursuri cu bază spirituală pe: Relații de cuplu, Evoluție Spirituală, Feminitate, Abundență. Florentina apare în mod constant la tv, radio și în presa online. La ProTv, Antena 1, Antena 3, Digi24, Canal 33, A7TV, Psychologies etc. ”Cel mai mult mă bucur când oamenii mă contactează și îmi povestesc transformările din viața lor în urma lucrului cu mine de la a-și găsi job-uri mai bine plătite, în a-și materializa case, vacanțe, mașini până la excelență în business.”, spune Florentina. De asemenea, oferă și foarte multă informație gratuită pe canalele personale de social media. O poți urmări cu drag pe:

Facebookhttps://www.facebook.com/FlorentinaGionea1

Instagramhttps://www.instagram.com/florentina.gionea/

Youtubehttps://youtube.com/c/FlorentinaGionea

Caracteristicile cursului

  • Lecții 1
  • Teste 0
  • Elevi 12
  • Evaluări Da

Recenzii

Rata medie

0
0 evaluare

Evaluare detaliată

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
×